Zilveren Kruis

Zilveren Kruis

Zilveren Kruis is de grootste zorgverzekeraar van Nederland. Met meer dan 3,5 miljoen leden. Kenmerkend voor Zilveren Kruis is dat het diverse basis zorgverzekeringen aanbiedt. Daarnaast kunt u helemaal zelf bepalen welke aanvullende verzekeringen u eventueel afsluit. Het onderzoeksbureau WUA bepaalde in 2014 dat Zilveren Kruis de beste service biedt van alle zorgverzekeraars. Ook werkgevers, bonden en organisaties kunnen producten bij Zilveren Kruis afsluiten.

Alle verzekeringen van Zilveren Kruis

De basis zorgverzekering is voor iedereen verplicht. U kunt echter zelf bepalen hoe uw basis zorgverzekering eruitziet. Met de goedkoopste variant kunt u terecht bij een aantal ziekenhuizen en zorgverleners in Nederland. Kiest u voor het pakket basis Zeker, dan kunt u terecht bij de meeste ziekenhuizen en zorgverleners. Het pakket basis Exclusief biedt u echter de meeste vrijheid. U kunt met dit pakket bij alle zorgverleners en ziekenhuizen terecht. In totaal kunt u kiezen voor 4 aanvullende verzekeringen. Neem zelf een kijkje op de website om te zien hoe deze verzekeringen zijn opgebouwd.

Waarom verzekeren via Zilveren Kruis?

Klanten waarderen Zilveren Kruis met een hoog cijfer. De zorgverzekeraar biedt dan ook uitstekende producten voor een gunstige prijs en een prima service.