Zorg en zekerheid 2

Zorg en zekerheid

Zorg en Zekerheid is een zorgverzekeraar die voornamelijk in de regio actief is. De verzekeraar zet zich in voor zorg die voor iedereen betaalbaar is. Daarnaast moet de zorg zodanig geboden worden dat de verzekerden gezonden worden en gezond blijven. Zorg en Zekerheid is een zorgverzekeraar die zonder winstoogmerk werkt. Daardoor blijft de zorg ook voor u betaalbaar, zonder dat u aan kwaliteit inlevert. Vind u service en kwaliteit belangrijk? Dan is deze verzekeraar voor u de beste keuze. Overigens kunt u als particulier verzekeringen afsluiten maar ook bedrijven kunnen bij Zorg en Zekerheid terecht voor diverse producten. Via de website kunt u al uw zaken regelen. Van het afsluiten van een zorgverzekering tot het declareren van zorgkosten. Tevens kunt u profiteren van acties en voordelen en meedoen met allerlei activiteiten die vaak gratis zijn voor verzekerden van Zorg en Zekerheid.

Alle verzekeringen

De verplichte basis zorgverzekering kunt u uiteraard bij deze zorgverzekeraar aanvragen. Daarnaast is het mogelijk deze uit te breiden met aanvullende verzekeringen. Voor jongeren, gezinnen en 50 plussers zijn er diverse aanvullende verzekeringen beschikbaar. In totaal zijn er 8 soorten aanvullingen op uw basis zorgverzekeringen van waaruit u kunt kiezen.

Het voordeel voor u?

Zorgverzekeringen van Zorg en Zekerheid kunt u helemaal naar eigen wens indelen. De basis zorgverzekering is voor iedereen gelijk, maar met de aanvullende verzekeringen kunt u zich extra laten verzekeren voor alleen datgene waar u baat bij hebt. Zodoende betaalt u nooit voor iets wat u eigenlijk niet nodig heeft.