Noorderlinge

Noorderlinge

Noorderlinge is een verzekeringsmaatschappij die heeft gekozen om haar producten voornamelijk via en voor intermediairs aan de man te brengen. Per 2013 is Noorderlinge een onderdeel geworden van Zevenwouden. Bent u intermediair? Dan kunt u de onderstaande verzekeringen aanbieden.

Welke verzekeringen?

Noorderlinge biedt allerlei soorten schadeverzekeringen aan, geschikt voor particulier en zakelijk gebruik. De verzekeringen zijn afkomstig van andere grotere verzekeraars. Als intermediair kunt u een pakket met verzekeringen voor uw klantenrelaties samenstellen. Kies uit de pakketten AnderLicht Particulier of Anderlicht Zakelijk.

Voordelen voor u als intermediair?

Als intermediair is het een groot voordeel indien u de schadeverzekeringen via Noorderlinge voor uw relaties afsluit. Klanten ontvangen 10% pakketkorting en alle pakketten zijn op maat te maken. Er vindt één incasso plaats voor alle verzekeringen tezamen in één pakket. Profiteer ook van een ondersteuning met private label concept. De volgende verzekeraars bieden via Noorderlinge hun verzekeringen aan:

London Verzekeringen

DAS rechtsbijstand

Avéro

Allianz

Delta Lloyd

Monuta

Europeesche

Generali Groep

REAAL

Nationale Nederlanden