VVAA

VVAA

VVAA is een ledenorganisatie en is begin jaren 1900 opgericht. De organisatie biedt voornamelijk verzekeringen in de gezondheidszorg. Iedereen die actief is in deze beroepsgroep, of het nu als zelfstandige actief is of in dienst van een gezondheidsinstelling, kan gebruikmaken van diverse producten van VVAA. Volgt u een studie in de gezondheidzorg, werkt u bij een zorginstelling of hebt u een eigen praktijk? Dan is VVAA voor u de beste keuze.

Soorten verzekeringen

Bij VVAA kunt u diverse verzekeringsproducten afsluiten. Op vervoersgebied hebt u de keuze uit o.a. de autoverzekering, motorverzekering of caravanverzekering. Op het gebied van aansprakelijkheid en rechtsbijstand kunt u ook rekenen op VVAA. Sluit bijvoorbeeld een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af, of een rechtsbijstandsverzekering. Ook op het gebied van wonen en praktijk, reizen en studeren hebt u volop keuze uit verzekeringen.

Waarom kiest u voor VVAA?

VVAA is er voor werknemers en werkgevers in de zorg. VVAA wil graag u het werk uit handen nemen. Een lidmaatschap bij VVAA betekent voor u dat u altijd voor advies en informatie bij deze ledenorganisatie terecht kunt. Daarnaast kunt u deelnemen aan exclusieve evenementen, worden schadeafhandelingen snel en vakkundig afgerond en staat u als lid altijd op nummer 1!