UMC zorgverzekering

UMC zorgverzekering

Bent u van plan om binnenkort een zorgverzekering af te sluiten? Dan kunt u deze ook bij UMC zorgverzekering afsluiten. Deze verzekeraar is echter alleen geschikt voor u indien u werknemer bent bij een universitair medisch centrum, of te wel een UMC. Ook indien u familielid bent van een medewerker van de UMC kunt u een zorgverzekering afsluiten. U krijgt dan korting indien u aanspraak maakt op een collectieve regeling. De website van UMC zorgverzekering maakt het mogelijk om uw premie te berekenen en u kunt zich tevens via de website aanmelden voor een verzekering. Werknemers van een UMC in Nederland kunnen profiteren van hoge kortingen. Die kan per jaar oplopen tot wel honderd euro of meer. Niet alleen medewerkers van UMC’s, en familieleden daarvan, kunnen bij deze verzekeraar een zorgverzekering afsluiten. Iedereen kan via deze maatschappij een zorgverzekering aanvragen. Alleen bent u over het algemeen duurder uit indien u niet werkzaam bent bij een UMC of een familielid bent van een UMC-medewerker.

Soorten zorgverzekeringen

Naast de verplichte basis zorgverzekering (waarvan u zelf het eigen risico kunt bepalen), kan u extra, aanvullende verzekeringen afsluiten. Verzeker u bijvoorbeeld extra voor vaccinaties, beweegzorg, alternatieve geneeswijzen, hulpmiddelen en geneesmiddelen.

Waarom UMC zorgverzekering?

U ontvangt als UMC-medewerker of als familielid van een medewerker collectiviteitkorting. Die korting kan jaarlijks hoog oplopen. Bekijk op de website wat de vergoedingen zijn voor alle typen zorg en hoeveel u en eventueel uw partners of gezin profiteert van de collectiviteitkorting.