Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. 2

Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V.

Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. is een maatschappij die in het jaar 1967 werd opgericht. De Zweedse verzekeraar Ansvar is het moederbedrijf van Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. In diverse andere Europese en niet-Europese landen is deze verzekeringsmaatschappij ook actief, waaronder Denemarken, Noorwegen, IJsland, Finland, Australië en Japan. Ansvar is uitsluitend een schadeverzekeraar. Zowel bedrijven als particulieren kunnen verzekeringen afsluiten.

Soorten verzekeringen

De verzekeringen van Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. zijn altijd van de beste kwaliteit, terwijl de premies zeer concurrerend zijn. U kunt een verzekeringspakket afsluiten waardoor u korting ontvangt óf een losse verzekering afsluiten. Het aanbod van schadeverzekeringen is uitgebreid. Op de website van Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. kunt u het totale aanbod bekijken.

Waarom een verzekering via Ansvar afsluiten?

Eén van de voordelen van het afsluiten van een verzekering bij Ansvar is dat u zaken doet via een intermediair. U kunt daardoor rekenen op professionele begeleiding en persoonlijk advies. Zo sluit u altijd een verzekering af die past bij uw persoonlijke situatie. Op de website van Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V. kunt u in contact komen met een adviseur. Met uw adviseur kunt u vervolgens een verzekering afsluiten die geheel op basis van uw wensen en persoonlijke situatie afgestemd is.