Univé verzekeringen

Univé verzekeringen

Univé heeft niet als doelstelling om winst te maken. Deze verzekeraar zonder winstoogmerk behoort daarom tot een van de goedkopere verzekeraars in Nederland. Ontvang pakketkorting die kan oplopen tot wel 10%. Uiteraard moet u dan wel een aantal verzekeringen afsluiten bij Univé. Klanten zijn direct ook leden van Univé. Als lid kan u automatisch profiteren van winstuitkeringen. In totaal heeft Univé bijna 1,5 miljoen verzekerden. Deze kunnen terecht voor informatie en advies bij een van de 150 vestigingen in Nederland.

Verzekeringen

Univé Verzekeringen wil een totaaldienstverlener zijn. U kunt als klant allerlei schade,- brand en zorgverzekeringen afsluiten. Maar ook levensverzekeringen en bankproducten. De verzekeringen zijn bestemd voor de particuliere en zakelijke markt. Het totale verzekeringsaanbod is zo groot, dat het onmogelijk is deze hier allemaal te benoemen. We raden u aan om daarom zelf een kijkje te nemen op de website van Univé.

Het voordeel voor u

Indien u een verzekering bij Univé afsluit, bent u ook tevens lid van deze verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat u kan profiteren van winstuitkeringen, lagere premies en pakketkorting. Daarnaast kunt u vrijwel ieder gewenste verzekering bij deze verzekeraar afsluiten. Niet zo heel veel verzekeraars beschikken daarnaast nog over kantoorpanden, verspreid door het land. Univé verzekeringen wel. Er is altijd wel een vestiging bij u in de regio waar u terecht kunt voor advies, informatie en waar u een verzekering naar wens kunt afsluiten.