Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen

Eerlijk is eerlijk: Klaverblad Verzekeringen is maar een kleine verzekeraar. Toch is het lang niet zo onbetekenend als u zou denken. Dat is o.a. duidelijk merkbaar aan de klantenbeoordelingen die deze verzekeraar ontvangt. Vrijwel elke klant is razend enthousiast over Klaverblad Verzekeringen en zal dan ook niet zo snel vertrekken. Klaverblad verkoopt voornamelijk levensverzekeringen en schadeverzekeringen. Het aanbod is geschikt voor bedrijven maar ook voor particulieren, zoals u. U kunt zelf heel eenvoudig, via de website, een aanvraag doen voor een verzekering. U kunt dit echter ook uitbesteden aan een professionele intermediair of deskundig adviseur. Deze kunt u vinden door te zoeken op de website, binnen uw regio. Uw schade geeft u online door. Schadeformulieren kan u downloaden, invullen en retourneren. Ook uw premie kunt u eenvoudig berekenen via de website van Klaverblad Verzekeringen.

Soorten verzekeringen

Particulieren kunnen kiezen uit een groot aanbod van verzekeringen. Voor alle verzekeringen omtrent wonen, vervoer, recreatie, leven, arbeidsongeschiktheid en uitvaart, kunt u wel een geschikte verzekering vinden. Ook MKB’ers kunnen kiezen uit een aanzienlijk aanbod.

Waarom via Klaverblad verzekeren?Klaverblad werkt (ook) met intermediairs en adviseurs. U kunt zich door hen uitgebreid laten informeren en adviseren.