Interpolis

Interpolis

Interpolis is, samen met maar een handjevol andere Nederlandse verzekeraars, die vrijwel alle verzekeringen aanbiedt. De kans is dan ook erg groot dat u een verzekering kan afsluiten waar u naar zocht. Niet alleen heeft Interpolis producten die aansluiten bij de particuliere markt, ook ondernemers, ZZP’ers en andere zakelijke instellingen kunnen verzekeringen afsluiten bij deze verzekeraar. In totaal heeft Interpolis zo’n 50 verschillende verzekeringen in haar portefeuille. De Rabobank en Interpolis werken nauw met elkaar samen. Interpolis is daarvan weer afhankelijk van Achmea, aangezien Interpolis haar verzekeringen via Achmea aanbiedt. Interpolis blinkt uit in diversiteit. Bezoekers van de website kunnen hier bijvoorbeeld terecht voor de meest uiteenlopende informatie en adviezen. Of het nou informatie is m.b.t. onderhoud van uw auto, of op het gebied van brandpreventie of inbraakpreventie: U krijgt op het gebied van verzekeren vrijwel overal een pasklaar antwoord op.

Alle verzekeringen

Het aanbod van verzekeringen van Interpolis is enorm. Teveel om op te noemen. In elk geval kunt u onderstaande, populaire verzekeringen afsluiten:

Inboedelverzekering

Autoverzekering

Rechtsbijstandverzekering

Overlijdensrisicoverzekering

Doorlopende Reisverzekering

Studentenverzekeringen

Woonhuisverzekering

Verzekeringen

Zorgverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Het voordeel voor u?

Interpolis is een verzekeraar die waarde hecht aan een goede relatie met haar klanten. Daarnaast weet u wat u afsluit. Alle producten zitten duidelijk en begrijpelijk in elkaar. Meld online schade aan, geef wijzigingen door en declareer uw nota’s.