Inshared

Inshared

Zoekt u een autoverzekering? De Inshared autoverzekering behoort doorgaans tot een van de meest goedkope maar daarnaast ook uitgebreide autoverzekeringen.  U als klant wordt bovendien ook nog eens beloond wanneer u het voor elkaar krijgt om een heel jaar schadevrij door te komen. Is uw auto voorzien van een speciaal alarmsysteem, een parkeersensor en kunt u aantonen dat u in een zuinige auto rijdt, dan ontvangt u tevens beloningspunten. Deze punten kunt op het eind van elk kalenderjaar weer omruilen voor een beloning. Opvallend is dat de premiekorting niet komt te vervallen indien u schade declareert. Als enige worden beloningspunten ingenomen. Verzekeren via autoverzekering Inshared kan op diverse manieren.

Soorten verzekeringen

Klanten kunnen, net zoals bij de meeste autoverzekeraars, kiezen voor een Allrisk,- Beperkt casco,- (extra) dan wel een Beperkt Casco Autoverzekering. WA is uiteraard een verplichte autoverzekering en deze kunt u dus uitbreiden met bovengenoemde extra verzekeringen. Optioneel zijn een inzittendenverzekering en Pechhulp. Van pechhulp kan u alleen gebruik maken indien u in Nederland pech krijgt. Extra verzekering die u kan afsluiten is  de reisverzekering.

Voordelen voor de klant:

Het grootste voordeel voor u als klant is misschien wel dat de autoverzekeringen van Inshared erg goedkoop zijn, maar toch voldoende bieden. Daarnaast is het een groot voordeel dat u in bepaalde gevallen de nieuwwaarde van uw auto vergoedt krijgt in het geval van total loss. Daarvoor moet u wel een Allrisk verzekering hebben afgesloten. Klanten die kunnen aantonen dat ze veel met het OV reizen, krijgen korting op de maandpremie.