ING Verzekeringen

ING Verzekeringen

ING Verzekeringen is een aparte zijtak van de ING, dus de ING Groep. De ING Groep ontstond nadat De NMB Postbank Groep plus Nationale Nederlanden met elkaar fuseerden.

De ING is wereldwijd een zeer belangrijke speler in de verzekeringsmarkt. Het aantal vestigingen wereldwijd (meer dan 50) toont dit al aan. Uw verzekeringen kunt u online afsluiten maar u kunt ook gewoon op bezoek gaan bij een vestiging in uw buurt. ING Verzekeringen verkoopt verzekeringsproducten aan bedrijven maar ook aan particulieren zoals u. Regelt u uw bankzaken al via deze onderneming, dan hebt u al ervaren hoe eenvoudig het is al uw zaken online bij te houden.

Verzekeringen

Het aanbod van ING verzekeringen is compleet. De meest voorkomende verzekeringen kunt u dan ook via deze bank afsluiten. Particulieren kunnen in elk geval in deze categorieën een verzekering afsluiten:

Reizen

Auto

Wonen

Aansprakelijkheid

Studenten

Overlijdensrisico

Rechtsbijstand

Het voordeel van verzekeringen afsluiten via ING?

U mag er vanuit gaan dat u via deze bank goede verzekeringen afsluit. Al moet u er altijd voor waken dat u zich niet dubbel verzekerd. Die kans is aanwezig wanneer u via de bank al een hypotheek of lening hebt lopen.