de Amersfoortse

de Amersfoortse

De Amersfoortse is een belangrijk onderdeel van ASR Nederland. Dit is een groot assurantiekantoor. De Amersfoortse heeft haar peilers met name gericht op ZZP en Midden en Klein Bedrijf (MKB).  Voor ondernemersverzekeringen bent u bij de Amersfoortse in goede handen.

Totale aanbod verzekeringen:

Vrijwel iedere ondernemersverzekering kan u afsluiten via deze ondernemersverzekeraar. De meest bekende ondernemersverzekering is de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Voor ondernemers en ZZP’ers een belangrijke verzekering. Het behoeft weinig uitleg waarom iedere zelfstandige deze verzekering zou moeten afsluiten. Daarnaast kunt u ook een speciale zorgverzekering afsluiten of uw personeel en dus uw onderneming laten verzekeren tegen ziekte. Overigens kan iedere zorgverzekering uitgebreid worden met aanvullende dekkingen.

Wat De Amersfoortse zo bijzonder maakt?

De Amersfoortse is een van de weinige verzekeraars in Nederland die zich speciaal richt op ondernemers, of te wel: ZZP’ers en MKB’ers. Mocht u persoonlijk advies nodig hebben, dan kunt u de hulp inroepen van een persoonlijk adviseur. Denkt u ook na over uw toekomst? Veel ondernemers vergeten om te sparen of hebben hier maar weinig mogelijkheden toe. Via de Amersfoortse kunt u een pensioen opbouwen voor later. U kunt zich hierover uitgebreid laten adviseren. Alle declaraties kan u overigens online indienen. Dat scheelt heel wat papierwerk!