Allianz Nederland

Allianz Nederland

Allianz Nederland heeft alle kenmerken van een grote verzekeringsmaatschappij. Dit is in een oogopslag te zien wanneer u zelf de website van deze verzekeraar bezoekt; Allianz Nederland is bij machte om de meest uiteenlopende verzekeringsproducten te verkopen. Deze verzekeraar kan, naast particuliere verzekeringen, ook het een en ander betekenen voor ondernemend Nederland. Een goede band opbouwen. Dat wil Allianz Nederland met iedere klant. Dit blijft niet bij woorden alleen. De verzekeraar staat bekend vanwege haar goede service en aftersales en doet duidelijk haar best om betrouwbare, duidelijke producten aan te bieden.

Soorten verzekeringen:

Zoals geschreven kunnen particulieren en bedrijven verzekeringen afsluiten. Voor particulieren bestaat het aanbod uit een levensverzekering, pensioenverzekering, rechtsbijstandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Aanvullende verzekeringen kunnen daarnaast afgesloten worden indien u een woonverzekering afsluit. Denk daarbij aan een kostbaarheden- of inboedelverzekering. Het blijft niet bij dit soort verzekeringen. Ook reisverzekeringen, caravanverzekeringen en tal van andere vervoersverzekeringen sluit u namelijk af bij Allianz Nederland. Ondernemers kunnen hun bedrijfsinventaris- of middelen laten verzekeren, een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten of hun wagenpark laten verzekeren. Extra verzekeringen zoals een speciale kredietverzekering, verzuimverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn tevens mogelijkheden.

Voordelen voor u:

Zowel particulieren als ondernemers kunnen kiezen uit een scala aan verzekeringen. Deze zijn naderhand altijd uit te breiden.