ANWB verzekeringen

ANWB verzekeringen

De ANWB is in Nederland een van de bekendste organisaties. De meeste consumenten denken direct aan pechhulp als ze aan de ANWB denken. Maar deze organisatie is veel meer dan dat. Eigenlijk is het geen organisatie maar een vereniging. Want iedereen kan lid worden. Maar liefst 4 miljoen Nederlanders hebben zich bij de ANWB als lid aangesloten. Het aanbod van producten is enorm en dit heeft allemaal direct of indirect met vervoer van doen. Zo kunt u bij deze vereniging terecht voor advies over de aankoop of verkoop van auto’s, kunt u uw wagen bij één van de ANWB keuringsstations laten keuren of repareren en kunnen leden rijlessen volgen via een erkende ANWB rijschool. Een groot gedeelte van het productaanbod zijn echter de autoverzekeringen. Sluit je een verzekering af dan ben je ook meteen automatisch lid.

Welke verzekeringen kan je afsluiten?

Men kan allerlei aanvullende autoverzekeringen afsluiten. Denk bijvoorbeeld aan een inzittendenverzekering of een dekking voor vervangend vervoer in heel Europa. Je accessoires kan je extra laten meeverzekeren en tevens is het mogelijk om als extra aanvulling een verkeersrechtsbijstandverzekering af te sluiten.

Voordelen voor u?

Bijkomstig voordeel is ook dat u altijd een beroep kunt doen op wegenwachthulp. Dit is gratis indien u lid bent. Het maakt niet uit waar in Europa u zich bevindt. Deze pechhulp is met inbegrip van reparatie ter plekke, een gratis ophaaldienst, vervangend vervoer.