Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea

Verzekeraar Centraal Beheer Achmea behoort voor veel mensen tot een van de grotere verzekeringsmaatschappijen. De verzekeraar is een van de onderdelen van De Achmea Groep. De verzekeringsmaatschappij werft actief klanten via internet en per briefpost. Het is een van de weinige verzekeraars die zelf op zoek gaat naar nieuwe klanten, op deze wijze. Particulieren kunnen voor vrijwel iedere soort verzekering bij Centraal Beheer Achmea terecht. Omdat het aanbod van verzekeringsproducten vrijwel onuitputtelijk is, heeft de verzekeraar het grootste gros van verzekerden in Nederland onder haar hoede. Naast verzekeringen voor de particuliere markt richt de onderneming zich ook nog eens heel specifiek op de ondernemersmarkt. Zo kunt u als ondernemer kiezen uit een scala van verzekeringen. Verzekeringen maar ook bankproducten kunt u zowel via internet als per telefoon afsluiten.

Totale aanbod verzekeringen:

Deze verzekeraar heeft zogezegd een groot verzekeringsaanbod. De vervoersverzekeringen bestaan bijvoorbeeld uit de autoverzekering, elektrische autoverzekering, de cabrioverzekering bromfietsverzekering en bootverzekering. Voor alle denkbare vervoersmiddelen is wel een speciale verzekering af te sluiten. Ditzelfde geldt voor alle andere verzekeringsonderdelen zoals de aansprakelijkheidsverzekering, opstalverzekering en inboedelverzekering. Centraal Beheer Achmea biedt ook voor ondernemers en ZZP’ers kansen. Zo kunnen zij kiezen uit diverse soorten verzekeringen.

Wat Centraal Beheer Achmea zo bijzonder maakt:

Met name de diversiteit en hoeveelheid verzekeringen maakt deze verzekeringsmaatschappij aantrekkelijk voor zowel particulieren als ondernemers.