ABN AMRO verzekeringen

ABN AMRO verzekeringen

De Nederlandse bank ABN AMRO biedt ook verzekeringen aan en wel onder de naam ABN AMRO Verzekeringen. De bank is opgericht in 1824 en sindsdien is het uitgegroeid tot een bank van wereldformaat. De verzekeringsproducten zijn beschikbaar voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Het totale productaanbod vind je op de website van ABN AMRO. Overigens is de Delta Lloyd Groep, ook een grote verzekeraar, een belangrijke partner. Maak een afspraak bij een bankfiliaal in uw eigen buurt voor advies over de verzekeringsproducten. Via de website kunt u echter ook terecht voor uitgebreide informatie.

Soorten verzekeringen:

De soorten verzekeringen die u kunt afsluiten zijn reisverzekeringen (kortlopende en doorlopende reisverzekering), autoverzekeringen, woonverzekeringen (zoals bijvoorbeeld de woonhuisverzekeringen of de inboedelverzekering), rechtsbijstandverzekeringen en u hebt de keuze uit maar liefst vier verschillende levensverzekeringen.

Voordelen voor u:

Waarom zou u uw verzekeringsproducten bij ABN AMRO Verzekeringen onderbrengen? De bank, en vooral de afdeling verzekeringen, wordt geroemd vanwege de snelle schadeafhandelingen. Daarnaast is het zeer handig dat u ook terecht kunt bij een bankfiliaal in uw eigen omgeving, voor advies of informatie. Doorgaans geven klanten de bank een hoog cijfer als blijk van waardering. Kortom: Één en al voordelen voor u als klant.