AEGON

AEGON

AEGON is een financiële instelling waarvan de historie teruggaat tot 1983. Het heeft als doelstelling om het consumentenvertrouwen terug te winnen. Het vertrouwen in veel financiële instellingen, waaronder verzekeraars en banken, is bij menig Nederlander namelijk niet groot. Daarom helpt AEGON haar klanten keuzes maken, door betrouwbaar advies te geven en vooral duidelijk te informeren. AEGON is een z.g. duizendpoot. Ze biedt allerlei financiële producten aan, waaronder verzekeringen. De verzekeraar heeft klanten wereldwijd en ook in Nederland is het een van de grootste verzekeraars. Via deze organisatie kunt u voornamelijk levensverzekeringen en schadeverzekeringen afsluiten.

Soorten verzekeringen:

Consumenten kunnen voor de meeste verzekeringen terecht bij AEGON. Maar de verzekeraar is vooral gespecialiseerd in levens- en schadeverzekeringen. Bekende voorbeelden daarvan zijn o.a. woonverzekeringen, inboedel- en opstalverzekeringen, autoverzekeringen maar ook reisverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen. U kunt alleen via een intermediair extra uitgebreide verzekeringen aanvragen. Zo kunt u via een tussenpersoon alleen het pakket “woon- en vrije tijd” afsluiten, of een pakket op maat voor Verenigingen van Eigenaren.

Voordelen voor u:

Er zijn voordelen voor u als consument, indien u besluit om bij AEGON een verzekering af te sluiten. Neem bijvoorbeeld de autoverzekering. Daarvan kan u zelf extra aanvullende verzekeringen toevoegen. Op het gebied van service doet ACHMEA er alles aan om zo dicht mogelijk bij de klant te staan. Zo kunt u met medewerkers altijd op werkdagen chatten via de website.