ASR Verzekeringen

ASR Verzekeringen

ASR Verzekeringen is in handen van de staat. Dit staatsbedrijf behoort toe aan ASR Nederland. ASR Nederland is op haar beurt weer het moederbedrijf van de uitvaartverzekeraar Ardanta maar ook  Ditzo autoverzekeraar en De Amersfoortse zijn een onderdeel van ASR Nederland. Het komt erop neer dat de verzekeraar ASR Verzekeringen in feite een label is. Als particulier maar ook bedrijf kunt u zich via deze verzekeraar laten verzekeren. Verzekeringen kunt u alleen afsluiten via een intermediair. U kunt dus niet via de website zelf een verzekering aanvragen. Alle correspondentie en aanvragen komen via een tussenpersoon tot stand. Deze adviseurs kunnen u voorzien van eerlijke, heldere en goede informatie. Hieronder beschrijven we welke verzekeringen u bij ASR Verzekeringen kunt afsluiten. Vervolgens neemt u contact op met een persoonlijk adviseur. Die adviseur, bij u in de buurt, kunt u via de site van ASR vinden.

De soorten verzekeringen:

Bij ASR Verzekeringen is het mogelijk om de meest uiteenlopende verzekeringsproducten af te sluiten. Bekende verzekeringsvormen zijn o.a. reisverzekeringen, uitvaartverzekeringen, autoverzekeringen, woonverzekeringen en ongevallen- en schadeverzekeringen. Maar niet alleen kunt u verzekeringen aanvragen. ASR biedt veel meer dan dat! Hoe ziet uw financiële situatie eruit nadat u bent gestopt met werken? Sluit een pensioen af bij ASR of vraag een hypotheek aan indien u van plan bent een nieuwe woning te kopen. Ook ondernemers kunnen diverse ondernemersverzekeringen afsluiten.

Wat ASR zo bijzonder maakt:

Een voordeel voor toekomstige klanten van ASR is dat het totaalaanbod van (verzekering)producten groot is. U hoeft niet al uw verzekeringen bij verschillende verzekeraars onder te brengen. U laat zich gewoon compleet door ASR Verzekeringen verzekeren. Daarnaast hebt u een persoonlijk adviseur waarop u altijd kunt terugvallen.