Avéro Achmea

Avéro Achmea

De verzekeringsmaatschappij Avéro Achmea is van Achmea. Achmea is een van de oudste, nog bestaande verzekeringsmaatschappijen in Nederland. In 1800 was de oprichting. Als men spreekt over de bedrijfscultuur in Nederland, dan wordt Avéro Achmea direct in één adem genoemd. Particulieren maar ook ondernemers kunnen bij deze verzekeraar hun producten afsluiten. Het is wel noodzakelijk om dit door een tussenpersoon, een intermediair, te laten doen. Het voordeel van de tussenkomst van een adviseur is, dat u nooit overbodige verzekeringen afsluit. Iedere verzekering is voor u op maat gemaakt. Zodoende bent u nooit onder- of oververzekerd.

Soorten verzekeringen:

Bij Avéro Achmea kunt u kiezen uit een scala van verzekeringsproducten. De onderstaande verzekeringen kunt o.a. afsluiten.

Vervoersverzekeringen: De Autoverzekering, een Klassiekerverzekering en daarnaast een Motorverzekering. Wonen & gezin: Een Aansprakelijkheidsverzekering, De Buitenshuisverzekering, Kostbaarhedenverzekering, Rechtsbijstandverzekering, Ongevallenverzekering en tenslotte de Woonhuis & inboedelverzekering. Vrijetijdsverzekeringen: Botenverzekering, Een Scheepshypotheek, De Caravanverzekering, Oldtimerverzekering, Kampeerautoverzekering en uiteraard een Reisverzekering. Ook voor zorgverzekeringen kunt u terecht bij deze verzekeraar.

Wat Avéro Achmea zo bijzonder maakt?

Deze verzekeraar staat bekend als betrouwbare verzekeraar. Dit is waarschijnlijk mede te danken aan de tussenkomst van intermediairs. Zij voorzien u van betrouwbare informatie. Zodoende sluit u altijd verzekeringen af die u ook écht nodig hebt.