Robein Groep

Robein Groep

De Robein Groep helpt u in de eerste plaats met het opbouwen van uw vermogen. U kunt bij deze groep diverse soorten polissen afsluiten, waaronder een effectenpolis, Koopsom Garant polis of een Vermogensbeheer polis. De Robein Groep bestaat al ruim dertig jaar en sindsdien hebben al meer dan 25.000 mensen zich bij deze groep ingeschreven. Beleggen bij de Robein Groep kan zelfs al vanaf €1. Naast diverse polissen kunt u bij de Robein Groep ook een verzekering afsluiten en wel de beleggingsverzekering.

De beleggingsverzekering van Robein Groep

Wat is een beleggingsverzekering? Deze verzekering is in feite een levensverzekering en wordt meestal ingezet als overlijdensrisicoverzekering. Door een beleggingsverzekering af te sluiten bij Robein Groep, kunt u vermogen opbouwen. De uiteindelijke waarde van dit vermogen is uiteraard afhankelijk van de resultaten van uw beleggingen. Klanten kunnen in één keer een bedrag inleggen of per periode. Bij Robein blijft u tevens altijd op de hoogte van uw financiële situatie.

Waarom een verzekering Bij Robein Groep afsluiten?

Robein is specialist in beleggingsverzekeringen. Met ruim dertig jaar ervaring op dit vakgebied, mag u er vanuit gaan dat u altijd kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en duidelijke adviezen. U kunt altijd een beroep doen op specialisten.