Rialto verzekeringen

Rialto verzekeringen

Wie is Rialto Verzekeringen? Dit is een verzekeraar die zich nadrukkelijk onderscheid van andere verzekeraars. Rialto verzekeringen is opgericht in 1966. Enkele verzekeraars bundelden in die periode hun krachten. Hun doelstelling was om de consument centraal te stellen en vooral te voorzien in de behoeften. Rialto richt zich vooral op consumenten die bij andere verzekeraars zich niet meer kunnen laten verzekeren. Dit kan diverse oorzaken hebben. De verzekeraar durft over het algemeen grotere risico’s te nemen dan haar concurrentie. Hebt u zaken die u wilt laten verzekeren en lukt dat elders niet? De kans is groot dat u bij Rialto verzekeringen wel slaagt. Omdat de verzekeraar grotere risico’s aangaat, ziet u dit terug in de hoogte van de premies.

Soorten verzekeringen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen diverse soorten verzekeringen bij Rialto afsluiten. Zo kunt u allerlei motorvoertuigen laten verzekeren, een brand,- inboedel- en opstalverzekering afsluiten en u verzekeren tegen aansprakelijkheid en voor rechtsbijstand. Speciale verzekeringen zijn evenementenverzekeringen en verzekeringen voor leegstaande panden.

Voordelen voor u als klant?

Is uw aanvraag bij een andere verzekeraar voor een bepaalde verzekering geweigerd, om wat voor reden dan ook? Bij Rialto verzekeringen is de kans groot dat uw aanvraag wel geaccepteerd wordt.