OOM Verzekeringen

OOM Verzekeringen

OOM Verzekeringen is een vrij onbekende speler op de markt. Deze verzekeringsmaatschappij bestaat daarentegen al een ruime tijd. Het werd namelijk in 1940 opgericht. De oprichting van OOM Verzekeringen had een speciale reden, namelijk om de schade door de verwoestende tweede wereldoorlog te verzekeren. Nu dat risico niet meer zozeer bestaat, is de verzekeraar van doelstelling veranderd. De activiteiten zijn nu vooral het verzekeren van brandrisico’s en/of verzekeringsproducten voor emigranten of immigranten.

Soorten verzekeringsproducten:

OOM Verzekeringen heeft zich speciaal gericht op buitenlandverzekeringen en brandverzekeringen. Wat betreft de buitenlandverzekeringen neemt de verzekeraar een unieke positie in. Het is dé verzekeraar bij wie u zich moet laten verzekeren wanneer u van plan bent om voor een langere periode te vertrekken naar het buitenland. OOM Verzekeringen zorgt voor een passende verzekering. Lang niet iedere verzekeraar wil of kan het zich veroorloven om moeilijk verzekerbare risico’s te verzekeren. Met name het MKB kan moeilijk aan een goede verzekeraar komen. OOM Verzekeringen verzekert de meest lastige risico’s voor u.

Voordelen voor klanten:

Het allergrootste voordeel voor u als klant is misschien wel dat OOM Verzekeringen een kleine verzekeraar is. Dat betaalt zich uit in direct klantcontact. U krijgt een persoonlijke benadering. De verzekeraar staat te boek als vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. Dat betekent niet dat er niet gedacht wordt aan de kwaliteit van de verzekeringsproducten. Integendeel. OOM Verzekeringen heeft veel specialisme in huis. De verzekeraar is altijd goed te bereiken.