Noordhollandsche van 18162

Noordhollandsche van 1816

De onafhankelijke verzekeraar Noordhollandsche van 1816 is een van de oudste coöperatieve verzekeringsmaatschappijen in Nederland. In het jaar 1816 vond de oprichting namelijk plaats. Deze van oorsprong Noord-Hollandse verzekeraar ging toentertijd nog als brandwaarborginstelling door het leven. Vandaag de dag is de Noordhollandsche van 1816 niet alleen in Noord-Holland actief, maar ook in de rest van Nederland.

Het totale verzekeringsaanbod

Deze verzekeraar verkoopt met name levensverzekeringen en schadeverzekeringen. Alleen particulieren kunnen bij deze verzekeringsmaatschappij verzekeringen afsluiten. Het totale aanbod is erg uitgebreid. Onder andere de onderstaande verzekeringen kunt u bij de Noordhollandsche van 1816 aanvragen afsluiten. Voor een totaalaanbod bezoekt u de website:

Pleziervaartuigenverzekering

Uitvaartverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Caravanverzekering

Woonhuisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Motorrijtuigenverzekering

Particuliere rechtsbijstandverzekering

Inboedelverzekering

Instrumenten-en Kostbaarhedenverzekering

De beste schadeverzekeraar van Nederland?

Verzekeringsadviseurs bevelen deze verzekeraar al jaren van harte aan. De verzekeringsmaatschappij is door deze adviseurs al negen jaar op rij verkozen tot beste schadeverzekeraar.

Wat is het voordeel voor u?

Klanten waarderen deze schadeverzekeraar gemiddeld bijna met een 9. Hulp nodig? Download de speciale ‘NH1816 app’. Via deze verzekeringsapp krijgt u antwoord op praktische hulpvragen. Daarnaast kunt u al uw verzekeringszaken online via de website regelen.