Meeùs

Meeùs

Inboedelverzekering nodig? Deze verzekeringen dekken de meeste vormen van schade aan spullen in uw woning. Eens in de zoveel tijd is het aan te raden om eens te berekenen wat de waarde is van uw spullen, zodat in het geval van schade direct inzichtelijk is wat de verzekeraar voor u kan betekenen. Oorzaken van schade kunnen zijn: brand, overlast door water of storm, diefstal. Meeùs is voor een betrouwbare inboedelverzekeraar. Zij dekken eventuele schade aan apparaten, computers, meubels, kleding maar ook diverse accessoires en geld. U kunt een basisverzekering afsluiten. In dat geval bent u altijd goed gedekt tegen alle vormen van schade. De hoogte van de premie hangt deels van uzelf af. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar u kunt zelf maatregelen nemen waardoor de kans op schade wordt geminimaliseerd. Hebt u een woning die goed beveiligd is tegen inbraak? Of woont u in een omgeving die niet bepaald bekend staat als veilig, dit in relatie tot inbraken en vandalisme? Al dit soort zaken wegen mee in de uiteindelijke beslissing die de verzekeraar maakt ten aanzien van de premie. Daarnaast weegt de waarde van uw spullen natuurlijk mee in de hoogte van de premie. Hebt u veel spullen die gezamenlijk een hoge waarde vertegenwoordigen? Dan zal u automatisch meer premie moeten betalen.

Waak voor onderverzekeren

Pas regelmatig uw inboedelverzekering aan. Het komt vaker voor dat er in de loop der tijd meer waardevolle spullen bij komen, dan andersom.

Welke verzekeringen?

Naast de inboedelverzekering kunt u ook aanvullende verzekeringen afsluiten. Verzeker bijvoorbeeld ook uw spullen buitenshuis. Of verzeker dure sierraden die u draagt.

Voordelen voor u

U betaalt minder premie indien u kan aantonen dat uw huis (met het juiste keurmerk) goed beveiligd is tegen inbraak.