Delta Lloyd

Delta Lloyd

De verzekeraar Delta Lloyd is een van de grotere verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Als belangrijkste doelstelling heeft Delta Lloyd om haar klanten alle aandacht te geven die ze nodig hebben. Sluit een van de verzekeringen af bij Delta Lloyd en dan mag u altijd rekenen op hulp, advies en een prima service. Het keurmerk Klantgericht Verzekeren is één van de keurmerken waarmee Delta Lloyd kan aantonen dat het niet alleen draait om commerciële belangen, maar dat de verzekeraar oog heeft voor de klant. Duidelijke producten, inzichtelijke verzekeringen en een goede informatievoorziening en aftersales? Dat is Delta Lloyd ten voeten uit. De Delta Lloyd Groep, waarbij overigens ook ABN AMRO verzekeringen en OHRA verzekeringen behoren, is het moederbedrijf van Delta Lloyd. Deze groep heeft zowel in Nederland als in onze omringende landen een belangrijk marktaandeel. U sluit een verzekering af alleen met tussenkomst van een intermediair.

Totale aanbod van verzekeringen:

U kunt vrijwel ieder gewenste verzekering afsluiten via deze verzekeraar. De verzekeringen zijn gegroepeerd onder de volgende noemers: Vervoer & reizen, Wonen, Gezondheid, Ongevallen & overlijden. Daarnaast kan u ook terecht voor uw pensioensverzekering en verzekeringen op het gebied van lijfrente en Werk & inkomen.

Het voordeel voor u?

U sluit complete verzekeringen af. U bent nooit onder- of overzekerd. U kunt via uw smartphone diverse verzekeringszaken zelf regelen. Daarvoor download u de speciale Delta Lloyd app. Geef schade direct door via deze app en alle zaken worden snel voor u afgehandeld.