DAS

DAS

DAS is een verzekeraar die zich met name richt op consumenten die een rechtsbijstandverzekering zoeken. DAS is dan ook bekend als rechtsbijstandverzekeraar. Deze verzekeringen kunnen zowel ondernemers, bedrijven als particulieren afsluiten. In het jaar 1963 is DAS opgericht. Sindsdien heeft het door de jaren heen een groot klantenbestand opgebouwd. DAS is een verzekeraar die weet waar het om draait. Consumenten en bedrijven zitten niet te wachten op onduidelijke producten maar willen zekerheid inbouwen. DAS gaat altijd voor u de strijd aan. Ieder conflict kost tijd, moeite en geld. Wat dat laatste betreft kunt u altijd de kosten voor ieder geschil declareren. Of het nou geschillen zijn in de familiare sfeer of op uw werk. In 2013 ontving de verzekeraar het award ‘Als beste getest’. Dit award werd door De consumentenbond gegeven. Iedereen kan zelf online een verzekering via de website van DAS afsluiten, zonder tussenkomst van een adviseur of intermediair. Uiteraard kunt u wel een beroep doen op de deskundigheid van een van de vele adviseurs van DAS.

Totale aanbod verzekeringen:

Het totale aanbod van deze rechtsbijstandverzekeraar is als volgt. Verzekeringen kunt u afsluiten op het gebied van: “ontslag “, “scheiden”, “wonen”,  en “aankopen en geld”.

Wat DAS zo bijzonder maakt:

DAS is bijzonder voor iedereen die op zoek is naar een speciale rechtsbijstandverzekering. Daarnaast kunnen klanten gebruikmaken van talloze voorbeeldbrieven die vanaf de website te downloaden zijn.