Salland

Salland

Salland is een zorgverzekeringsmaatschappij. Het betreft een van de oudste zorgverzekeraars van Nederland. De maatschappij is ongeveer 150 jaar geleden opgericht en wel in Oost-Nederland. Salland is geen commerciële verzekeraar maar werkt zonder winstoogmerk. De zorgverzekeraar heeft zich dan wel gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Toch kunt u via deze maatschappij ook een reisverzekering afsluiten. Salland hecht veel waarde aan preventie. Dit drukt uiteindelijk de kosten waardoor de verzekeraar goedkopere producten kan aanbieden.

Welke verzekering kan u afsluiten?

Uiteraard is een basis zorgverzekering afsluiten een verplichting voor iedere Nederlander. Maar daarnaast kunt u zich vrijwillig extra laten verzekeren. Vul uw basisverzekering aan met één van de vier aanvullende pakketten: Start, Extra, Plus en Top.

Waarom Salland?

Een verzekering afsluiten bij Salland biedt meerdere voordelen. Zo worden uw declaraties al binnen vijf dagen uitbetaald en uw eigen risico kunt u in termijnen betalen. Daarnaast kunt u tevens reisverzekeringen afsluiten en deze zijn naadloos op uw zorgverzekering aangesloten.